Tutustu asuinalueisiin ja hae asuntoa

Kouvolan Asunnot Oy on luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja eri puolilta Kouvolaa. Virkeän paikkakuntamme monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kaunis luonto sekä hyvät kulkuyhteydet tarjoavat asumiseen uusia ulottuvuuksia.

Voimme tarjota asuntoa joustavasti eri elämäntilanteisiin. Lyhytkestoisesta vaikka koko elämän kestävään asumiseen.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja eri asuinalueisiin. Jospa löytäisitkin uuden kodin jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Siirry suoraan asuntohakuun (aukeaa uuteen välilehteen)

Karttakuva, jossa Kouvola jaettuna kahdeksaan alueeseen Kouvolan Asuntojen asuinalueiden mukaan.

Asuinalueet

Kanta-Kouvola

Kouvolan keskustan sydän on kävelykatu Manski, jonka äärelle ja läheisille kaduille levittäytyvät lukuisat ruokaravintolat, kahvilat ja erikoiskaupat.

Tutustu alueeseen »

Kuusankoski

Kuusankosken keskusta on pessyt kasvonsa 2020-luvulle tultaessa. Nyt viihtyisäksi rakennettu keskusta on palvelullisesti, liikenteellisesti ja ilmeellisesti tämän päivän vaatimustason täyttävä kohtaamis- ja kauppapaikka.

Tutustu alueeseen »

Koria

Kymijoen kupeessa kasvanut Koria on tunnettu varuskunnastaan. Pioneerit jättivät tienoon jo 30 vuotta sitten, mutta henki elää yhä vahvana seudulla.

Tutustu alueeseen »

Elimäki

Viljavien vainioiden keskeltä kohoava Elimäen kirkonkylä on tunnettu vuonna 1678 rakennetusta puukirkostaan.

Tutustu alueeseen »

Voikkaa

Metsäteollisuuden henki leijuu yhä vahvana Voikkaan yllä. Paperiteollisuusalue on noussut tuhkasta uuteen elämään ja sykkii nyt monipuolisen yrittäjyyden sykkeessä.

Tutustu alueeseen »

Valkeala

Itäisen Kouvolan alue Valkeala on tuttu varuskunnistaan. Karjalan Prikaati Vekaranjärvellä on yksi Suomen suurimpia joukko-osastoja. Utin taivaalla liitelevät laskuvarjojääkärit ja helikopterit ovat ison kiinnostuksen kohde.

Tutustu alueeseen »

Anjalankoski

Nykyisin osana Kouvolaa olevan entisen Anjalankosken kaupungin alueelta löytyy monta omaperäistä taajamaa ja kylää. Myllykosken kupeessa kehittyvät Keltakangas ja Ummeljoki, kyljekkäin ovat Inkeroinen ja Anjala sekä erillään elävät Sippola ja Kaipiainen ovat kukin pala seudulle ominaista teollisuus- ja maatalousyhteiskuntaa.

Tutustu alueeseen »

Jaala

Jaalas on jalo elämä, kuuluu paikallinen mainoslause, johon on helppo samaistua. Jalo elämäntapa kumpuaa aitoudesta ja rakkaudesta omaa asuinseutua kohtaan ja halusta pitää sen elävyydestä huolta. Parhaiten tämän voi kokea pysähtymällä juttusille jaalalaisen kanssa.

Tutustu alueeseen »