Jaala

Jaalas on jalo elämä, kuuluu paikallinen mainoslause, johon on helppo samaistua. Jalo elämäntapa kumpuaa aitoudesta ja rakkaudesta omaa asuinseutua kohtaan ja halusta pitää sen elävyydestä huolta. Parhaiten tämän voi kokea pysähtymällä juttusille jaalalaisen kanssa.

Runsaan mökkikannan myötä Jaalaan valuu vapaa-ajan asukkaita kesän lisäksi myös muina vuodenaikoina. Laajalle palvelutarjonnalle on siten kysyntää, mikä tukee yhtä lailla vakituisten asukkaiden elämää ympäri vuoden. Vireä yrittäjäyhteistyö, monet perinteiset tapahtumat ja oma paikallislehti viestivät vahvasta yhteishengestä.

Vesistöt, laajat peltoaukeamat, tuuheat metsät antavat leimansa Jaalan seudulle. Historian tuntua on parhaiten aistittavissa Unescon maailmanperintökohteessa Verlassa. Siellä voi tutustua entisajan tapaan valmistaa kartonkia, nähdä veden virtaavan puhtaaksi sähköenergiaksi ja nauttia idyllisen miljöön ainutlaatuisesta tunnelmasta. Verlan hengen voi kokea aina uudestaan.

Jaala tarjoaa asukkaalle maalaismaisen asuinympäristön tämän päivän mukavuuksilla ja palveluilla golfkenttää myöten. Jos haluaa suunnata omaa lähiluontoa kauemmas, yhteydet toimivat moneen suuntaan. Valtatie vie Kouvolaan ja Heinolaan, monet muut väylät esimerkiksi Iittiin, Mäntyharjuun ja Vierumäelle.

Tee asuntohakemus

Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus ja hae uutta asuntoa Jaalasta!

Tee asuntohakemus