Kanta-Kouvola

Kouvolan keskustan sydän on kävelykatu Manski, jonka äärelle ja läheisille kaduille levittäytyvät lukuisat ruokaravintolat, kahvilat ja erikoiskaupat. Manski toimii myös kaupunkilaiset kokoavien monien tapahtumien keskuksena. Niitä tarjoaa myös Kouvolatalo, vanhojen puutalojen katveessa toimiva tapahtumakeskus.

Käpylä, Tornionmäki, Vahteronmäki, Viitakumpu, Lehtomäki ja Eskolanmäki ovat parin kolmen kilometrin säteellä keskustasta levittäytyvät kaupunginosat. Näiden asuntokannat painottuvat pientalomaisesta asumisesta kerrostalotyyppiseen lähiömiljööseen. Kaikille yhteistä on Kouvolalle tyypillinen luonnonläheinen asuinympäristö.

Kouvola on maineensa mukainen liikuntakaupunki. Fyysisen aktiivisuuden ylläpitämiseen löytyy lähes kotiovelta kilometreittäin kuntoreittejä ympärivuotiseen liikkumiseen. Kevyen liikenteen väylästö suosii pyöräilyä niin työmatkoilla kuin vapaa-aikoina. Sisäliikuntatiloja on joka lähtöön ja ohjatun harrastustoiminnan lajikirjo on laaja. Jännitystä riittää Kouvojen, KooKoon ja KPL:n pelejä seuratessa. Hevosetkin ravaavat ihan keskustan tuntumassa.

Kulttuurinnälkäisten energiatarvetta tyydyttävät tasokas teatteri ja elävää musiikkia tarjoavat klubit. Taikapäivät, Taiteiden yö ja Sadonkorjuumarkkinat ovat esimerkkejä tapahtumakattauksesta.

Tee asuntohakemus

Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus ja hae uutta asuntoa Kouvolasta!

Tee asuntohakemus