Kuusankoski

Kuusankosken keskusta on pessyt kasvonsa 2020-luvulle tultaessa. Nyt viihtyisäksi rakennettu keskusta on palvelullisesti, liikenteellisesti ja ilmeellisesti tämän päivän vaatimustason täyttävä kohtaamis- ja kauppapaikka.

Vuolaana virtaavan Kymijoen ääressä oleva Kuusankoski-talo tarjoaa toimivat ja ajan vaatimuksia vastaavat tilat ja palvelut konserteille, näyttelyille, teatterille, elokuville, kirjastolle, kokouksille. Laajojen sisätilojen lisäksi käytössä on vehreä ulkotapahtuma-alue.

Tehdaspaikkakunnan leima istuu yhä tiiviisti Kuusankosken kyljessä. UPM:n tehdasintegraatti tuottaa paperia, sellua ja energiaa nykypäivän teknologialla. Sen kyljessä oleva Taideruukki hyödyntää vapautuneita tehdastiloja käsityötä, taidetta, tapahtumia, palveluja ja yritystoimintaa tarjoavana keskuksena. Ja pitkän avauslyönnin päässä on golfarit hurmaava kenttä.

Kymintehtaan asuinalue henkii osaltaan tehtaiden värittämää elämää. Rekolan ja Mäkikylän tienoo edustaa puolestaan puhtaammin viime vuosikymmenien asumiskulttuuria myös uusille sukupolville.

Asutpa sitten missä päin Kuusankoskea tahansa arkiliikkumiselle ja fyysiselle aktiivisuudelle on paljon mahdollisuuksia. Monipuoliset liikuntareitit ja -tilat kutsuvat pitämään huolta omasta hyvinvoinnista. Eikä muidenkaan palveluiden suhteen tarvitse olla huolissaan.

Tee asuntohakemus

Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus ja hae uutta asuntoa Kuusankoskelta!

Tee asuntohakemus