Asukaspäivä keräsi 938 huvittelijaa Tykkimäelle

Julkaistu 16.9.2021|Asukastoiminta

Kouvolan Asunnot järjestää asukkailleen vuosittain Tykkimäki-päivän, johon osallistuu vuosittain 700–2 000 kouvolalaista. Tänä vuonna tapahtuma oli jo kuudes peräkkäinen ja huvittelemassa oli 938 asukasta. Huvipuistossa on helppo tavata kavereita, naapureita tai tuttuja.

Kamilah Morga, 3, Mufty Morga ja Hannele Rantanen nauttivat illasta Tykkimäen huvipuistossa.

Vuosien varrella tapahtuma on muovaantunut. Yhtenä vuotena huvipuistossa esiintyi rockyhtye Yö samaan aikaan kuin Kouvolan Asuntojen Tykkimäki-päivä järjestettiin. Ilta huvipuistossa on asukkaiden keskuudessa suosittu ja Tykkimäki-päivää odotetaan hartaasti. Se on muodostunut monelle jo perinteeksi.

Roni Kaskentaus oli lastensa kanssa viettämässä aikaa Tykkimäki-päivässä. Pilvenpyörään hänen kanssaan lähti Bastian Kaskentaus, 4.

Roni Kaskentaus oli lastensa kanssa viettämässä aikaa Tykkimäki-päivässä. Pilvenpyörään hänen kanssaan lähti Bastian Kaskentaus, 4.

Roni Kaskentaus oli lapsiensa kanssa käymässä Tykkimäki-päivässä. Hän kertoo tapahtuman olevan  jokavuotinen perinne. — Harva vuokranantaja tällaista järjestää, Kaskentaus sanoo.

Kaskentauksen mukaan illan aikana näkee paljon tuttuja, naapureita, lasten harrastus- ja koulukavereita. Lapset haluavat ainakin Pilvenpyörään ja Trombiin.

Kamilah Morga, 3, nukkui päiväunet varastoon, ettei väsymys iske päälle kesken kaiken.

Hannele Rantanen nautti perheensä kanssa illasta Tykkimäen huvipuistossa. Rantasen mukaan etenkin Kamilah Morga, 3, pitää kovasti tapahtumasta. Hän nukkui päiväunetkin varastoon, ettei väsymys iske päälle. Rantanen toivoo tämänkaltaisia tapahtumia lisää. Hänen mukaansa Kouvolan Asunnot ja kaupunki ottavat lapsiperheet kuitenkin todella hyvin huomioon tapahtumatarjonnassa.