Asukassivut

Kouvolan Asuntojen asukkailla on käytössään henkilökohtaiset Asukassivut. Voit rekisteröityä Asukassivuille heti kun vuokrasopimuksesi alkaa. Rekisteröitymiseen vaaditaan vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen jälkeen pääset jatkossa kirjautumaan sivuille valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Kirjaudu asukassivuille

Asukassivujen toiminnot

Asukassivuilla voit tarkastella omaan asumiseesi liittyviä tietoja ja tehdä esimerkiksi vikailmoituksen. Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa tehdä sisäänmuuttotarkastus, joka on täytettävissä 10 päivän ajan vuokrasopimuksen alkamisesta.

Tiedotteet: Kouvolan Asunnot lisää asumiseen liittyviä tai taloasi koskevia tiedotteita.

Viestit: Viestitoiminnon kautta voit lähettää viestejä asiakaspalveluun tai vuokravalvontaan. Viesteihin voi lisätä myös liitetiedostoja.  Vastaamme viesteihin viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

Vikailmoitukset: Voit tehdä huoneistoasi, asuintalosi yhteisiä tiloja, autopaikkoja tai piha-aluetta koskevan vikailmoituksen. Välitämme vikailmoituksen suoraan huollolle.

Oma talous: Tästä osiosta löydät sopimukseesi ja vuokranmaksuun liittyvät tiedot. Tässä osiossa käydään myös täyttämässä sisäänmuuttotarkastuslomake.

Kiinteistön tiedot: Tästä osiosta löytyy asuintalosi perustiedot, mm. valmistumisvuosi ja lämmitysjärjestelmä. Täältä löytyy myös talon pelastussuunnitelma.

Yhteystiedot: Yhteystiedoista löytyy asiakaspalvelun, vuokravalvonnan ja vikailmoituksen puhelinnumerot.

Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Dokumentit: Dokumenteista löydät esimerkiksi asuintalosi autopaikkakartan tai muita hyödyllisiä dokumentteja.

Asumisen palvelut: Tärkeitä linkkejä esimerkiksi irtisanomis- tai häiriöilmoituksen tekemiseen.

Asetukset: Asetuksissa voit käydä tarkistamassa ja tarvittaessa muokkaamassa omia yhteystietojasi ja tilaamassa puhelimeesi mobiili-ilmoitukset (puhelimeen tulee ilmoitus, kun Asukassivuille tulee viesti).