Asuntohakemus

Opiskelija-asuntoihin ei ole varsinaista hakuaikaa, vaan niihin on ns. jatkuva haku. Asuntoa haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Voit tehdä hakemuksen heti, kun opiskelupaikka varmistuu. Hakemus on voimassa 3 kk, minkä jälkeen se on uusittava, jos haluaa jatkaa vielä hakua. Hakemuksen voi uusia joko puhelimitse puh. 020 615 8911 tai sähköpostilla opiskelija-asunnot(at)kouvolanasunnot.fi.

Hakulomake (aukeaa uuteen välilehteen)

Valinnat

Asukasvalinnat tehdään pääsääntöisesti hakemusten saapumisjärjestyksessä. Lukukauden alussa etusijalla ovat kuitenkin ulkopaikkakuntalaiset opintonsa aloittavat opiskelijat.

Asukkaaksi valituille lähetämme asuntotarjoukset. Syksyllä asuntoa tarvitseville pyrimme ilmoittamaan valinnasta heinäkuun loppuun mennessä.

Vakuus

Vakuus on soluasunnoissa 300 e ja perheasunnoissa 600 e. Vakuus on maksettava asuntotarjouksessa mainituin tiedoin. Kuitti maksetusta vakuusmaksusta on esitettävä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus tehdään yleensä toistaiseksi voimassa olevaksi. Se allekirjoitetaan toimistossamme ennen asuntoon muuttoa. Jäljennös opiskelutodistuksesta tai oppilaitoksen hyväksymisilmoituksesta on toimitettava vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Samalla luovutetaan asunnon avain.

Lemmikit

Lemmikkejä voi pitää ainoastaan perheasunnoissa (ei soluasunnoissa).

Asunnonvaihto

Asunnonvaihto on mahdollista perustelluin syin. Vaihdosta perimme 100 euron vaihtomaksun.