Ohita navigaatio

Irtisanominen ja poismuutto

Olet muuttamassa pois opiskelija-asunnostasi. Toivottavasti viihdyit kodissasi! Asunnosta pois muuttamiseen kuuluu paljon muistettavia asioita. Tälle sivulle olemme koonneet hyödyllisiä ohjeita asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Lue ohjeet huolellisesti ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huoneiston vuokrasopimus irtisanotaan aina kirjallisesti irtisanomisilmoituksella tai sähköisesti pankkitunnusten avulla. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi, ja vuokrasopimus päättyy irtisanomista seuraavan kuukauden lopussa. Perheasunnoissa irtisanomisilmoituksen allekirjoittavat henkilöt, joiden nimiin vuokrasopimus on tehty.

Sähköinen irtisanomisilmoitus (HUOM! Vaatii tunnistautumisen mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla)

attachmentIrtisanomisilmoitus (PDF 232 kt)

Kun muutat pois, tee muuttosiivous huolellisesti. Siivoa huoneesi ja asunnon yhteiset tilat siten, että uusi asukas voi muuttaa asuntoon siivoamatta. Tyhjennä asunnosta ja varastoista kaikki omat tavarasi. Muista siivota myös parveke.

Palauta asunnon avaimet muuttopäivänä tai viimeistään sopimuksen päättymisen jälkeisenä arkipäivänä asiakaspalveluumme. Asunnon muuttotarkastus tehdään avainten luovutuksen jälkeen. Tarkastuksessa todetaan asunnon kunto ja siisteys. Mikäli muuttosiivous on tehty puutteellisesti, pidätämme siivouskulut vakuusmaksustasi tai laskutamme ne erikseen.

Vakuusmaksun palautamme kuukauden kuluessa vuokrasopimuksen päättymispäivästä, jos asunto on hyvässä kunnossa, avaimet on palautettu ajallaan ja kaikki vuokrat sekä muut maksut on maksettu.

attachmentTarkemmat ohjeet poismuuttamisesta ja muuttosiivouksesta (PDF 444 kt)