Tapetilla

Asukaslehtemme nimi on nyt Tapetilla, ja voit lukea siitä asumiseesi liittyvää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa. Tässä asukaslehden nettiversiossa julkaisemme kuukausittain myös uusia juttuja, joita et löydä printtilehdestä.

Kouvolan Asunnot tavattavissa Kouvola-kontissa

Julkaistu 28.8.2023 | Uutiset

Lue uutinen »

Uuden äärellä teknisenä isännöitsijänä

Julkaistu 24.8.2023 | Henkilökunta

Lue uutinen »

Monipuoliset työtehtävät ja hyvä työilmapiiri jäävät Markille mieleen 

Julkaistu 24.8.2023 | Henkilökunta

Lue uutinen »

Vedensäästökampanjalla hyviin tuloksiin

Julkaistu 24.8.2023 | KestävästiVastuullisuus

Lue uutinen »

Uutta keskustan vuokra-asuntotarjontaan – Halkotorinkujan rakennustöitä valmistellaan

Julkaistu 8.6.2023 | KestävästiUutiset

Kouvolan Asuntojen rakennushanke Halkotorinkujalla etenee. Suunnitellun uudiskohteen rakennuslupahakemus on kaupungin teknisen lautakunnan lupajaoston asialistalla 14.6.2023. Alueen rasitteiden siirtotyöt ovat jo käynnissä.

Lue uutinen »

Kaksitoista vuotta vuokralaisten asialla – Sakarin matkalle mahtuu tuhansia asiakaskohtaamisia ja suuri digiloikkaus

Julkaistu 17.5.2023 | Henkilökunta

Kouvolan Asuntojen pitkäaikainen työntekijä Sakari Mikkola jättää teknisen isännöitsijän tehtävät ja siirtyy urallaan eteenpäin. Kahdentoista vuoden matka vuokratalojen ja niiden asukkaiden parissa antaa hyvät eväät uudelle Senaatti-kiinteistöjen kiinteistöpäällikölle.

Lue uutinen »

Kouvolan Asunnot haastaa asukkaat Miljoona roskapussia -kampanjaan

Julkaistu 20.4.2023 | AsukastoimintaKestävästi

Kouvolan kaupungin vuosittain järjestämä Siisti Siti -siivoustempaus on tänä vuonna mukana YLE:n Miljoona roskapussia-kampanjassa, jossa koko Suomi kerää roskia aikavälillä 13.4.-14.6.2023. Kampanjan tavoitteena on kerätä valtakunnallisesti miljoona pussia luontoon kuulumatonta roskaa.

Lue uutinen »

Miehistömuutoksia Kouvolan Asunnoilla

Julkaistu 29.3.2023 | Henkilökunta

Kouvolan Asuntojen asiakaspalvelun vakituisena työntekijänä on helmikuussa aloittanut jo osalle asiakkaista tuttu Toni Sampo. Asiakaspalvelussa jo yli kahdeksan vuoden ajan asioita tunnollisesti hoitanut Toni Kurlin siirtyy talon sisällä uusiin haasteisiin ja aloittaa teknisen isännöitsijän tehtävissä huhtikuun alusta alkaen.

Lue uutinen »

Paloturvallisuusriskien tunnistaminen

Julkaistu 25.11.2022 | Asukkaalle

Keväällä Kouvolan Asuntojen kiinteistöihin tehtyjen paloturvallisuuden riskitarkastusten yhteydessä löydetyt riskitekijät on tunnistettu, korjattu ja mahdollisuuksien mukaan minimoitu. Kulkuväylien esteettömyys on huolto- ja siivouskumppaneidemme jatkuvan tarkkailun alla, mutta myös asukkaat voivat vaikuttaa oman talonsa asumisturvallisuuteen.

Lue uutinen »

Purkubetoni paikallisesti hyötykäyttöön

Julkaistu 6.10.2022 | Kestävästi

Kouvolan Asunnoilla puretaan Inkeroisten Rantapellon alueella kaksi kerrostaloa: Rantapellontie 9 ja Ratatie 4. Purku-urakassa käynnissä on parhaillaan Ratatien raskaspurku. Betoni on purkujakeista määrältään suurin. Betonimurske hyödynnetään Kouvolan kaupungin katujen väylärakentamisessa Inkeroisten alueella purku-urakan jälkeen.

Lue uutinen »

Taidetta Voikkaalla

Julkaistu 26.9.2022 | Uutiset

Lue uutinen »

Omaa väkeä: Rikun kesä teknisten isännöitsijöiden apuna

Julkaistu 11.8.2022 | Henkilökunta

Lue uutinen »