Yritystiedot

Kouvolan Asunnot Oy on yksi Etelä-Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. Kouvolan Asunnot Oy:n omistuksessa on lähes 200 kiinteistöä, joissa on noin 4270 vuokrattavaa asuntoa. Kaikkien asuntojen ollessa vuokrattuna tarjoamme kodin noin 10000 asukkaalle. Kouvolan Asunnot Oy:n sijoitusomaisuuden tasearvo on noin 130 miljoonaa euroa ja liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa. Kouvolan Asunnot Oy investoi vuokra-asuntoihin vuositasolla noin 5 miljoonaa euroa ja käyttömenoista tehtävät investoinnit ovat yli 2 miljoonaa euroa vuodessa.

Henkilökunnan määrä on 22 henkilöä. Yhtiö toimii täysin tulorahoitusperiaatteella.

Kouvolan Asunnot Oy:n asuntotarjonta pystyy tarjoamaan asuntoja eri elämäntilanteisiin, aina opiskelija-asunnoista tuetun palveluasumisen tarpeisiin. Asuntomme sijaitsevat uuden Kouvolan alueella kerros- ja rivitaloissa. Omistuksessamme on myös huomattava määrä erikokoisia osakehuoneistoja. Yhtiön tavoitteena on olla merkittävä ja luotettava tekijä Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tavoitteemme on myös tarjota viihtyisiä, turvallisia ja laadultaan hyviä asuntoja sekä asuinympäristöjä asukkaillemme.

Kouvolan Asunnot Oy:n ammattitaitoisen henkilökunnan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme muuttamaan elinympäristömme painopistettä kuluttamisesta kierrätykseen. Kouvolan Asunnot Oy painottuu energiatehokkuuden, teknologian, asumisviihtyvyyden ja osaamisen hallintaan. Samalla luomme asumisviihtyvyyttä ja kasvatamme omistaja-arvoa.

keskikatu5_2.jpg

Hallitus

Omistajan äänivaltaa käyttää yhtiön hallitus.

Yhtiön hallituksessa toimii 7 varsinaista jäsentä: Petri Kuutti, Markku Mikkola, Pertti Paloranta, Ilkka Mäkijärvi, Maria Eloranta, Eveliina Savolainen ja Annika Leppänen.